Hívd szakemberünket!

8 és 19 óra között

Lakás klímatisztás és
Autóklíma tisztítás

Miért válaszd a kombinált klíma fertőtlenítést?

Mert a kombinált fertőtlenítési kezelésünk során két féle fertőtlenítési eljárást alkalmazunk. Vegyszermentes ózonos fertőtlenítést, amely 3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mint a hagyományosan fertőtlenítésre használt klór. Nanotechnológiás vegyszeres fertőtlenítést, amely minimum 10 napig tartó hatástartóssággal bír és megöli a vírusok, baktériumok 99,9 %-át (laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják, hogy hatásos a Hepatitis, HIV, Ebola, SARS vírus ellen is). Kezelésünk elpusztítja a gombatelepeket és semlegesíti a kellemetlen szagokat. 

Ingatlanok klímaberendezéseinek
kombinált klímatisztítása

A klímaberendezés hosszú távú üzemeltetése két feltételtől függ, a szakszerű klíma telepítéstől és a rendszeres karbantartástól.  A készülék karbantartását nem szabad félvállról venni, fontos az alaposság, illetve, hogy minden esetben szakember végezze el. A beltéri egységben található szűrő mosása, csak egy apró részfeladat egy alapos karbantartás lépéseit illetően. Az alapos és szakszerű tisztítás fontos az egészségünk megóvása szempontjából is, mivel a beltéri egységben rengeteg baktérium, gomba, penész, illetve a legionella betegség kórokozói is meg tudnak bújni.

Alap


Alap szintű karbantartásunk keretében a következő lépéseket végezzük el (ezt a csomagot abban az esetben érdemes választani, ha két-három évnél nem régebben szerelték be a készüléket) (10.000 Ft):

 1. Beltéri egységben található szűrő tisztítása
 2. Beltéri egységben a hőcserélő/elpárologtató vegyszeres fertőtlenítése (Friotech klímafertőtlenítővel)
 3. Kondenzvíz elvezetés ellenőrzése, beltéri egységben járókerék ellenőrzése
 4. Beltéri egységben kifújt levegő hőmérsékletének mérése
 5. Kültéri egység tisztítása (magas nyomású mosóval)
 6. Hűtőkör felülvizsgálata
 7. Schrader szelepek ellenőrzése

Prémium


Prémium kombinált klíma karbantartási csomagunk (25.000 Ft):

 1. Beltéri egységben található szűrő tisztítása
 2. Beltéri egységben a hőcserélő/elpárologtató vegyszeres fertőtlenítése (Friotech klímafertőtlenítővel)
 3. Beltéri egység és a helyiség ózonos fertőtlenítése
 4. Beltéri egység Nanotechnológiás vegyszeres fertőtlenítése
 5. Kondenzvíz elvezetés ellenőrzése, beltéri egységben járókerék ellenőrzése
 6. Beltéri egységben kifújt levegő hőmérsékletének mérése
 7. Kültéri egység tisztítása (magas nyomású mosóval)
 8. Hűtőkör felülvizsgálata
 9. Schrader szelepek ellenőrzése

Autóklíma és egyéb járművek klímatisztítása

Járműklíma tisztítása: A gépjárműklíma tisztítás során nem csak a szellőzőrendszer tisztítása történik meg, hanem az autó utasterének teljes baktérium és vírusmentesítése, valamint a kellemetlen szagokat is eltüntetjük (dohányfüst, étel, kiömlött vegyszerek, egyéb szagok). Az autóklíma használata során a nedves környezet táptalaja a különböző penész és gombafajták szaporodását. A megtelepedett gomba és penész spórái az utastérbe jutva komoly egészségügyi veszélyt jelentenek az autóban utazókra. Amennyiben a járműklíma szellőzőrendszere kellemetlen szagot áraszt és torokfájást, orrdugulást, szemirritációt, tüsszögést, köhögést tüneteit tapasztalod, fordulj szakemberhez. Kombinált fertőtlenítési eljárásunk során autód utastere baktérium, vírus, gomba és penészmentes lesz. Kombinált tisztítási eljárásunk során ózonos fertőtlenítést és nanotechnológiás vegyszeres (10 napos hatástartósság) tisztítást is végzünk.

Áraink

Lakás klímatisztás és Autóklíma tisztítás kombinált fertőtlenítési árai! Csomag tartalma: ózonos fertőtlenítés, vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással!

Klíma tisztítás típusa

Ár (bruttó)

Lakás klímatisztítás alapszintű

10.000 Ft

Lakás klímatisztítás prémium szintű

25.000 Ft

Autóklíma tisztítás

11.900 Ft

(Áraink egységenként értendőek, több egység esetén kedvezményes ajánlatot adunk!)

fertőtlenítés, nagytakarítás, lomtalanítás

Vállaljuk továbbá ingatlanok elhunytak utáni fertőtlenítését, nagytakarítását, lomtalanítását. Ingatlan adás-vétel, költözés, hagyaték, lakásfelújítást követően minden esetben szükséges egy alapos nagytakarítás, fertőtlenítés, ez abban az esetben is igaz, ha az ingatlan nincs elhanyagolva. Rendetlen, kaotikus állapotú ingatlan esetében, pedig elengedhetetlenül fontos, hogy új otthonod egy alapos nagytakarításon, fertőtlenítésen essen át, mivel ki tudja, hogy az előző tulajdonos a szennyeződéseken, piszkos környezeten túlmenően, milyen baktériumokat, parazitákat hagyott maga után. Mi garantáltan eltávolítjuk a makacs foltokat, kellemetlen szagokat és egy-kettőre higiénikus, kellemes környezetet varázsolunk az adott ingatlanból.

Speciális szolgáltatásunk országosan elérhető! Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, szennyezettségének függvényében.

Teljes Árlistánk

SOS kiszállást és rendszeres fertőtlenítést, sterilizálást vagy kártevő mentesítést is vállalunk