Hívd szakemberünket!

8 és 19 óra között

Személyautók és egyéb gépjárművek fertőtlenítése

Miért válaszd a kombinált autó fertőtlenítést?

Mert kombinált autó fertőtlenítési kezelésünk során három féle fertőtlenítési eljárást alkalmazunk, hogy autód utastere és szellőzőrendszere vírus és baktériummentes legyen. Vegyszermentes ózonos fertőtlenítést, amely 3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mint a hagyományosan fertőtlenítésre használt klór. Nanotechnológiás vegyszeres fertőtlenítést, amely minimum 10 napig tartó hatástartóssággal bír. BIO fertőtlenítést, amely teljes egészében vegyszermenetes és kizárólag nővényi hatóanyagokat tartalmaz.

Alábbiakban a kezelésekről részletesebben is olvashatsz!

Ózonos fertőtlenítés:

Miért válaszd az ózonos autó fertőtlenítést?

Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. Az ózon nem tesz kárt a műszerfalban, kárpitokban, nem hagy foltot az üléshuzaton. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá. Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat) a gépjármű klímarendszerét illetően. Az ózon további előnye, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni vele szemben úgy, ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat. Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen. Ózongenerátorunk egy személyautót átlagosan 20 perc alatt képes vegyszer nélkül fertőtleníteni, amelyet követően az ózon visszaalakul oxigénné. 

Vállaljuk személyautók, kisteherautók, kamionok, utasszállító buszok, tömegközlekedési eszközök, vonatok, repülők kombinált fertőtlenítését, amelyet követően autód garantáltan baktérium és vírusmentes lesz, illetve a kellemetlen szagok is eltűnnek (például: dohányfüst) az utastérből.

Nanotechnológiás vegyszeres fertőtlenítés:

Miért válaszd a vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítést?

A vegyszeres fertőtlenítést új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszerrel végezzük. A nanotechnológiás fertőtlenítés előnye az ózonos fertőtlenítéssel szemben elsősorban a hatástartósság. A kezelést követően a fertőtlenített gépjármű minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, szemben az ózonos fertőtlenítéssel, ahol a visszafertőződés rögtön a kezelést követően megkezdődik.  A nanotechnológiás fertőtlenítőszerek antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását laboratóriumi tesztek bizonyítják. Az általunk alkalmazott új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszer nem károsítja a kezelt berendezési tárgyakat, műszaki cikkeket, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Klórmentesen is hatékonyan fejti ki fertőtlenítő hatását. A régi típusú fertőtlenítőszerek különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek veszélyes bomlástermékei a levegőbe kerülve, ezt követően belégzéssel a szervezetünkbe jutva irritálhatják és roncsolhatják a nyálkahártyát, károsíthatják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyesek lehetnek. Ezzel szemben az általunk alkalmazott nanotechnológiás fertőtlenítőszer használata során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek. Összefoglalva a nanotechnológiás fertőtlenítőszer előnye az azonnali baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás, a hosszan tartó hatástartósság, a környezetre ártalmatlan aldehid-és klórmentes tartalom, továbbá, hogy száradás után nem toxikus. A kezelést kézi permetezővel vagy hidegködképző készülékkel végezzük.

Áraink

Személyautók és egyéb járművek kombinált fertőtlenítési árai! Csomag tartalma: ózonos fertőtlenítés, vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítésó! Budapesten ingyenes kiszállással. 

Jármű típus

Ár (bruttó)

Személyautó

14.900 Ft

Autóbusz

24.900 Ft

Kamion utastér

19.900 Ft

Hajókabin

24.900 Ft

(plató, lakótér stb. lomtalanítására, tehát nagy méretű szemét eltakarítására külön árajánlatot adunk)

fertőtlenítés, nagytakarítás, lomtalanítás

Vállaljuk továbbá ingatlanok elhunytak utáni fertőtlenítését, nagytakarítását, lomtalanítását. Ingatlan adás-vétel, költözés, hagyaték, lakásfelújítást követően minden esetben szükséges egy alapos nagytakarítás, fertőtlenítés, ez abban az esetben is igaz, ha az ingatlan nincs elhanyagolva. Rendetlen, kaotikus állapotú ingatlan esetében, pedig elengedhetetlenül fontos, hogy új otthonod egy alapos nagytakarításon, fertőtlenítésen essen át, mivel ki tudja, hogy az előző tulajdonos a szennyeződéseken, piszkos környezeten túlmenően, milyen baktériumokat, parazitákat hagyott maga után. Mi garantáltan eltávolítjuk a makacs foltokat, kellemetlen szagokat és egy-kettőre higiénikus, kellemes környezetet varázsolunk az adott ingatlanból.

Speciális szolgáltatásunk országosan elérhető! Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, szennyezettségének függvényében.

Teljes Árlistánk

SOS kiszállást és rendszeres fertőtlenítést, sterilizálást vagy kártevő mentesítést is vállalunk