Hívd szakemberünket!

8 és 19 óra között

Lakás klímatisztás és Autóklíma tisztítás

Ingatlanok klímaberendezéseinek ózonos tisztítása

A klímaberendezés hosszú távú üzemeltetése két feltételtől függ, a szakszerű klíma telepítéstől és a rendszeres karbantartástól.  A készülék karbantartását nem szabad félvállról venni, fontos az alaposság, illetve, hogy minden esetben szakember végezze el. A beltéri egységben található szűrő mosása, csak egy apró részfeladat egy alapos karbantartás lépéseit illetően. Az alapos és szakszerű tisztítás fontos az egészségünk megóvása szempontjából is, mivel a beltéri egységben rengeteg baktérium, gomba, penész, illetve a legionella betegség kórokozói is meg tudnak bújni. 

Alap


Alap szintű karbantartásunk keretében a következő lépéseket végezzük el (ezt a csomagot abban az esetben érdemes választani, ha két-három évnél nem régebben szerelték be a készüléket) (10.000 Ft):

 1. Beltéri egységben található szűrő tisztítása
 2. Beltéri egységben a hőcserélő/elpárologtató vegyszeres fertőtlenítése (Friotech klímafertőtlenítővel)
 3. Kondenzvíz elvezetés ellenőrzése, beltéri egységben járókerék ellenőrzése
 4. Beltéri egységben kifújt levegő hőmérsékletének mérése
 5. Kültéri egység tisztítása (magas nyomású mosóval)
 6. Hűtőkör felülvizsgálata
 7. Schrader szelepek ellenőrzése

Prémium


Prémium kombinált klíma karbantartási csomagunk (19.900 Ft):

 1. Beltéri egységben található szűrő tisztítása
 2. Beltéri egységben a hőcserélő/elpárologtató vegyszeres fertőtlenítése (Friotech klímafertőtlenítővel)
 3. Beltéri egység és a helyiség ózonos fertőtlenítése
 4. Kondenzvíz elvezetés ellenőrzése, beltéri egységben járókerék ellenőrzése
 5. Beltéri egységben kifújt levegő hőmérsékletének mérése
 6. Kültéri egység tisztítása (magas nyomású mosóval)
 7. Hűtőkör felülvizsgálata
 8. Schrader szelepek ellenőrzése

Miért válaszd az ózonos klíma fertőtlenítést?

Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. A kezelés nem indokolja a kezelendő helyiség kiürítését, az ózon nem tesz kárt a műszaki cikkekben, bútorokban, szőnyegekben, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá.  Az ózonos fertőtlenítést a jövőbelátó környezettudatos gondolkodás keretében nemzetközileg is egyre szélesebb körben alkalmazzák a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben.  Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat). Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen. 

A kezelés előtt az ingatlant el kell hagyni, kisállatokat, növényeket el kell távolítani. Az ózonos fertőtlenítés időtartama alatt senki sem léphet be az adott ingatlanba. A kezelést követően az ingatlant életvitelszerű tartózkodásra alkalmas, teljes mértékben biztonságos állapotban adjuk át.

Autóklíma és egyéb járművek klímatisztítása

Járműklíma tisztítása: A gépjárműklíma tisztítás során nem csak a szellőzőrendszer tisztítása történik meg, hanem az autó utasterének teljes baktérium és vírusmentesítése, valamint a kellemetlen szagokat is eltűntetjük (dohányfüst, étel, kiömlött vegyszerek, egyéb szagok). Az autóklíma használata során a nedves környezet táptalaja a különböző penész és gombafajták szaporodását. A megtelepedett gomba és penész spórái az utastérbe jutva komoly egészségügyi veszélyt jelentenek az autóban utazókra. Amennyiben a járműklíma szellőzőrendszere kellemetlen szagot áraszt és torokfájást, orrdugulást, szemirritációt, tüsszögést, köhögést tüneteit tapasztalod, fordulj szakemberhez. Ózonos fertőtlenítési eljárásunk során autód utastere baktérium, vírus, gomba és penészmentes lesz.

Áraink

Lakás klímatisztás és Autóklíma tisztítás ózonos fertőtlenítési árai! Csomag tartalma: ózonos klíma tisztítás! Budapesten ingyenes kiszállással!

Klíma tisztítás típusa

Ár (bruttó)

Lakás klímatisztítás alapszintű

10.000 Ft

Lakás klímatisztítás prémium szintű

19.900 Ft

Autóklíma tisztítás

9.900 Ft


fertőtlenítés, nagytakarítás, lomtalanítás

Vállaljuk továbbá ingatlanok elhunytak utáni fertőtlenítését, nagytakarítását, lomtalanítását. Ingatlan adás-vétel, költözés, hagyaték, lakásfelújítást követően minden esetben szükséges egy alapos nagytakarítás, fertőtlenítés, ez abban az esetben is igaz, ha az ingatlan nincs elhanyagolva. Rendetlen, kaotikus állapotú ingatlan esetében, pedig elengedhetetlenül fontos, hogy új otthonod egy alapos nagytakarításon, fertőtlenítésen essen át, mivel ki tudja, hogy az előző tulajdonos a szennyeződéseken, piszkos környezeten túlmenően, milyen baktériumokat, parazitákat hagyott maga után. Mi garantáltan eltávolítjuk a makacs foltokat, kellemetlen szagokat és egy-kettőre higiénikus, kellemes környezetet varázsolunk az adott ingatlanból.

Speciális szolgáltatásunk országosan elérhető! Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, szennyezettségének függvényében.

Teljes Árlistánk

SOS kiszállást és rendszeres fertőtlenítést, sterilizálást vagy kártevő mentesítést is vállalunk