Hívd szakemberünket!

8 és 19 óra között

Személyautók és egyéb gépjárművek fertőtlenítése

Miben segítenek szakembereink?

Ha félsz a vírusoktól, baktériumoktól - hatékonyan segít az ózonos gépjármű fertőtlenítés. Pénztárcabarát megoldásunkkal fertőtlenítjük gépjármű, lakókocsi utasterét vagy akár klímáját is. Olasd el a részleteket alább és kérj árajánlatot!

Miben tudunk segíteni?

  • Személyautó ózonos fertőtlenítése
  • Autóbusz ózonos fertőtlenítése
  • Kamion utastér ózonos fertőtlenítése
  • Hajókabin ózonos fertőtlenítése

Miért válaszd az ózonos autó fertőtlenítést? Olvass tovább!

Miért válaszd az ózonos autó fertőtlenítést?

Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. Az ózon nem tesz kárt a műszerfalban, kárpitokban, nem hagy foltot az üléshuzaton. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá. Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat) a gépjármű klímarendszerét illetően. Az ózon további előnye, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni vele szemben úgy, ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat. Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen. Ózongenerátorunk egy személyautót átlagosan 20 perc alatt képes vegyszer nélkül fertőtleníteni, amelyet követően az ózon visszaalakul oxigénné. 

Vállaljuk személyautók, kisteherautók, kamionok, utasszállító buszok, tömegközlekedési eszközök, vonatok, repülők kombinált fertőtlenítését, amelyet követően autód garantáltan baktérium és vírusmentes lesz, illetve a kellemetlen szagok is eltűnnek (például: dohányfüst) az utastérből.

Áraink

Személyautók és egyéb járművek ózonos fertőtlenítési árai! Csomag tartalma: ózonos fertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással.

(Lomtalanítást, nagy méretű szemét eltakarítását külön árajánlat alapján tudjuk vállalni, előre egyeztetett időpontban.)

Jármű típus

Ár (bruttó)

Személyautó

9.900 Ft

Autóbusz

19.900 Ft

Kamion utastér

14.900 Ft

Hajókabin

19.900 Ft

fertőtlenítés, nagytakarítás, lomtalanítás

Vállaljuk továbbá ingatlanok elhunytak utáni fertőtlenítését, nagytakarítását, lomtalanítását. Ingatlan adás-vétel, költözés, hagyaték, lakásfelújítást követően minden esetben szükséges egy alapos nagytakarítás, fertőtlenítés, ez abban az esetben is igaz, ha az ingatlan nincs elhanyagolva. Rendetlen, kaotikus állapotú ingatlan esetében, pedig elengedhetetlenül fontos, hogy új otthonod egy alapos nagytakarításon, fertőtlenítésen essen át, mivel ki tudja, hogy az előző tulajdonos a szennyeződéseken, piszkos környezeten túlmenően, milyen baktériumokat, parazitákat hagyott maga után. Mi garantáltan eltávolítjuk a makacs foltokat, kellemetlen szagokat és egy-kettőre higiénikus, kellemes környezetet varázsolunk az adott ingatlanból.

Speciális szolgáltatásunk országosan elérhető! Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, szennyezettségének függvényében.

Teljes Árlistánk

SOS kiszállást és rendszeres fertőtlenítést, sterilizálást vagy kártevő mentesítést is vállalunk