Hívd szakemberünket!

8 és 19 óra között

Szagtalanítás, Penészmentesítés

Kellemetlen szagok eltüntetése, penész megszüntetése?

Erre a célra az ózonos kezelést javasoljuk. Az ózon hatásosansemlegesíti a különböző eredetű szagokat, a teljesenvegyszermentes eljárás után minden friss illatú és higiénikuslesz. A levegőben érezhető dohos kellemetlen szagot a penészgombákokozzák. A penészgombák nedves falfelületeken megtelepszenek ésa légutakba bejutva okoznak allergiát és egészségügyiproblémákat. Az ózonos kezelést követően a gomba spórákteljesen elpusztulnak, a kezelt helyiségekben a penészszagmegszűnik, a penészfoltok kifakulnak és könnyedénletisztíthatóak. Az ózon ezenfelül hatékony ellenszer a poratkákés allergének (például pollenek) elleni harcban, amelyek zárttérben jelentős koncentrátumban vannak jelen. Az ózon úgy fejtiki hatását az atkákkal szemben, hogy roncsolja az atkáklégzőszervét, további kivételes tulajdonsága, hogy az ózonoxidálja az atkák ürülékét, amely jelentős szerepet játszik aporallergia okozat tüntetek kialakulásáért.  

Miért válaszd az ózonos kezelést?

Mert a széles körben elterjedt klórnál 600-3000-szer erősebb fertőtlenítő hatással bír, mert az ózonos kezelés teljes mértékben vegyszermentes (BIO) védekezési módszer. A kezelés nem indokolja a kezelendő helyiség kiürítését, az ózon nem tesz kárt a műszaki cikkekben, bútorokban, szőnyegekben, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Hatékonyságát számtalan tudományos kísérlet támasztja alá.  Az ózonos fertőtlenítést a jövőbelátó környezettudatos gondolkodás keretében nemzetközileg is egyre szélesebb körben alkalmazzák a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal szemben.  Az ózon rendkívül erős vírusölő, baktériumölő O3 molekula. A kezelés továbbá megszünteti a kellemetlen szagokat (étel, állat, dohányzás stb. által okozott szagok), eltűnteti a penészgombákat, semlegesíti az atkákat (allergiáért felelős poratkákat). Tehát kijelenthető, hogy az ózonos fertőtlenítés teljes baktericid, virucid, allergén és fungicid kezelés. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az ózon gáz bejut a takarítással nem elérhető résekbe, repedésekbe és mindezt 100%-ban vegyszermentesen. 

A kezelés előtt az ingatlant el kell hagyni, kisállatokat, növényeket el kell távolítani. Az ózonos fertőtlenítés időtartama alatt senki sem léphet be az adott ingatlanba. A kezelést követően az ingatlant életvitelszerű tartózkodásra alkalmas, teljes mértékben biztonságos állapotban adjuk át.

Vállaljuk

  • Lakások, családi házak, pincék szagtalanítását, penészmentesítését
  • Társasházak közös területeinek szagtalanítását, penészmentesítését
  • Irodák és Üzletek szagtalanítását, penészmentesítését
  • Hotelek, szálláshelyek szagtalanítását, penészmentesítését
  • Közintézmények szagtalanítását, penészmentesítését
  • Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek szagtalanítását, penészmentesítését
  • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények szagtalanítását, penészmentesítését
  • Orvosi rendelők-kórházak szagtalanítását, penészmentesítését
  • Gyártóüzemek, raktárak szagtalanítását, penészmentesítését
  • Autók és egyéb gépjárművek szagtalanítását, penészmentesítését

Mindebben pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésedre.

Árak

Szagtalanítás, Penészmentesítés áraink ózonos kezeléssel lakossági ügyfeleink részére (lakások és családi házak fertőtlenítése). Csomag tartalma: ózonos fertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

19.900 Ft

31-70

29.900 Ft

71-100

35.900 Ft

101-150

45.900 Ft

151-250

59.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot


(mindenköltséget tartalmaz 3,5 méteres belmagasságig)

Teljes Árlistánk

SOS kiszállást és rendszeres fertőtlenítést, sterilizálást vagy kártevő mentesítést is vállalunk