Hívd szakemberünket!

8 és 19 óra között

Fertőtlenítés társasházak, cégek és közintézmények részére

Amennyiben félsz a vírusoktól, baktériumoktól, válaszd vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítési eljárásunkat, amely a kezelést követően minimum 10 napig teljes körű védelmet nyújt.

Vállaljuk:

  • Irodák és Üzletek fertőtlenítését
  • Hotelek, szálláshelyek fertőtlenítését
  • Közintézmények 
  • Éttermek és egyéb vendéglátóhelyek fertőtlenítését 
  • Iskolák, óvodák, egyéb oktatási intézmények fertőtlenítését 
  • Orvosi rendelők-kórházak fertőtlenítését 
  • Gyártóüzemek, raktárak fertőtlenítését 
  • Autók és egyéb gépjárművek fertőtlenítését

Miért válaszd a vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítést?

A vegyszeres fertőtlenítést új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszerrel végezzük. A nanotechnológiás fertőtlenítés előnye az ózonos fertőtlenítéssel szemben elsősorban a hatástartósság. A kezelést követően a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, szemben az ózonos fertőtlenítéssel, ahol a visszafertőződés rögtön a kezelést követően megkezdődik.  A nanotechnológiás fertőtlenítőszerek antimikrobiális, baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását laboratóriumi tesztek bizonyítják. Az általunk alkalmazott új fejlesztésű nanotechnológiás fertőtlenítőszer nem károsítja a kezelt berendezési tárgyakat, műszaki cikkeket, nem hagy foltot a tapétán, festett falfelületen. Klórmentesen is hatékonyan fejti ki fertőtlenítő hatását. A régi típusú fertőtlenítőszerek különböző nátrium-hipoklorit (hipo) tartalmú vegyszerek veszélyes bomlástermékei a levegőbe kerülve, ezt követően belégzéssel a szervezetünkbe jutva irritálhatják és roncsolhatják a nyálkahártyát, károsíthatják a légzőszerveket, gyermekek számára pedig különösen veszélyesek lehetnek. Ezzel szemben az általunk alkalmazott nanotechnológiás fertőtlenítőszer használata során nem keletkeznek veszélyes, emberi egészségre káros bomlástermékek. Összefoglalva a nanotechnológiás fertőtlenítőszer előnye az azonnali baktérium-, gomba-, és vírusölő hatás, a hosszan tartó hatástartósság, a környezetre ártalmatlan aldehid-és klórmentes tartalom, továbbá, hogy száradás után nem toxikus. A kezelést kézi permetezővel vagy hidegködképző készülékkel végezzük.

Mindezt pénztárcabarát árakon, szakképzett, segítőkész nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésedre.

Áraink

Áraink vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés esetén társasházak, cégek és közintézmények részére. Csomag tartalma: vegyszeres nanotechnológiás fertőtlenítés! Budapesten ingyenes kiszállással.

Terület (m2)

Ár (bruttó)

0-30

19.900 Ft

31-70

26.900 Ft

71-100

31.900 Ft

101-150

41.900 Ft

151-250

51.900 Ft

250 m2 felett kérjen egyedi ajánlatot


fertőtlenítés, nagytakarítás, lomtalanítás

Vállaljuk továbbá ingatlanok elhunytak utáni fertőtlenítését, nagytakarítását, lomtalanítását. Ingatlan adás-vétel, költözés, hagyaték, lakásfelújítást követően minden esetben szükséges egy alapos nagytakarítás, fertőtlenítés, ez abban az esetben is igaz, ha az ingatlan nincs elhanyagolva. Rendetlen, kaotikus állapotú ingatlan esetében, pedig elengedhetetlenül fontos, hogy új otthonod egy alapos nagytakarításon, fertőtlenítésen essen át, mivel ki tudja, hogy az előző tulajdonos a szennyeződéseken, piszkos környezeten túlmenően, milyen baktériumokat, parazitákat hagyott maga után. Mi garantáltan eltávolítjuk a makacs foltokat, kellemetlen szagokat és egy-kettőre higiénikus, kellemes környezetet varázsolunk az adott ingatlanból.

Speciális szolgáltatásunk országosan elérhető! Árainkat minden esetben személyre szabottan adjuk meg, az ingatlan alapterületének, szennyezettségének függvényében.

Teljes Árlistánk

SOS kiszállást és rendszeres fertőtlenítést, sterilizálást vagy kártevő mentesítést is vállalunk